[ad_1]
ایسنا/ لرستان مدیرعامل آب منطقه ای لرستان گفت: بیشترین حفر چاه غیرمجاز در شهرستان دورود انجام می شود.
داریوش حسن نژاد در جلسه هیات حفاظت از منابع آب لرستان اظهار داشت: میزان بارندگی در سال جاری کم است و قطعا با خشکسالی شدیدتری نسبت به سال گذشته مواجه هستیم.
وی ادامه داد: همه مدیران باید تلاش کنند تا با مدیریت منسجم نتوانیم منابع آب زیرزمینی را که منبع ارزشمندی است از دست بدهیم.
حسن نژاد گفت: پیشنهاد ما این است که امسال از آب های زیرزمینی استفاده نشود. سطح زیرین روز به روز در حال افزایش است و از طرفی با دستورالعمل ها و مقررات نمی توان کشت کشاورزان را مهار کرد.
مدیرعامل آب منطقه ای لرستان با اشاره به اینکه محصولات آبدوست در بسیاری از نقاط استان کشت شده است، تصریح کرد: باید این میزان را در این حد نگه داریم و نگذاریم گسترش پیدا کند، شاید کمی کمتر رها کنیم، منابع آب زیرزمینی هستند. آسیب دیده.
وی ادامه داد: در شهرستان بیرانشهر سال هاست که الگوی کشت تغییر کرده است و امسال دولت کشت برنج را در استان های غیر شمالی ممنوع کرد و این یکی از چالش های ما در ایرانشهر، ویسیان و دورود است.
حسن نژاد گفت: باید برای رشد نکردن در مکان هایی که کمبود آب وجود دارد و در مکان هایی که منابع محدود است رشد نکند، فکر ویژه ای شود.
مدیرعامل آب منطقه ای لرستان ادامه داد: این شرکت و جهاد کشاورزی به تنهایی توانایی کنترل تخلفات آبی را ندارند، ابزار مقابله با آن را نداریم.
وی بیان کرد: در شهرستان دورود 80 دستور پرکردن چاه های غیرمجاز از سوی فرمانداری داریم.
حسن نژاد با اشاره به اینکه بیشتر حفر چاه های غیرمجاز در شهرستان دورود انجام می شود، افزود: روز به روز بر تعداد چاه های غیرمجاز در داخل سوله ها، مزارع و اماکنی که در معرض دید نیستند افزوده می شود که این نیاز همه همکاران است. قوه قضائیه و نیروی انتظامی در این زمینه». به ما کمک کنید تا جلوی دلالان را بگیریم.
مدیرعامل آب منطقه ای لرستان گفت: اکنون که آب همدان، قم و اصفهان تمام شده امروز به استان ما روی آورده اند و منابع کشاورزی را غارت می کنند.
وی گفت: ما مخالف کشاورزی مدرن نیستیم.
وی ادامه داد: در شهرستان های دلفان و یک سری اقدامات خوب، کشت گیاهان آبدوست را متوقف کردند و دلالان به شهرستان چگنی روی آوردند.
انتهای پیام
Source link